Zin om een lekkere trui voor mezelf te breien winter 2015/2016

Het sokken breien gaat steeds beter heb de slag aardig te pakken en ben inmiddels al aan mijn vierde paar bezig. Het breien gaat nu ook steeds sneller en je hoeft niet zo na te denken over het patroon.

Toch begint het nu het wat kouder is weer te kriebelen om een leuke trui te breien. Liefst een eenvoudig model waar je veel plezier van hebt. Breipatroon voor een damestrui zoeken valt nog niet mee.

trui om zelf te breien eenvoudig maar toch leuk door de strepen.
Op internet kwam ik deze foto tegen en vind het echt een leuke trui die je met veel dingen kan combineren. Helaas geen breipatroon van deze mooie trui.

Ik heb nu een prachtige website waar je prima een patroon kan vinden en dan ook nog aangepast aan de wol die je hebt en de naalden die je gaat gebruiken.

BREIEN MET PLEZIER VOOR AL UW BREIPATRONEN 


Echt zo simpel je kiest je maat en de naalden die je gaat gebruiken en je krijgt keurig het aantal steken en de afmetingen door.  De naalden die je moet gebruiken staan bijna altijd op de wikkel van de wol. Je hoeft nu niet meer te rekenen maar hebt gelijk een goed patroon. 

Ik heb al eens een herentrui gebreid volgens patroon van deze site en die paste perfect KLIK HIER

Echt een site om te onthouden en regelmatig op terug te komen. Echt de basis van het breien en dan kun je zelf je patroon aanpassen met strepen / kabels / gaatjes of wat je maar wilt. 


Reacties